remi protiv RB Salzburga

Trener Bayerna priznao: Napravili smo previše pogrešaka! Zvijezda kluba rekla veliku istinu zašto su tako odigrali

17.02.2022 u 11:49

Bionic
Reading

U prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka RB Salzburg i Bayern Munchen odigrali su 1:1 uz naglasak da se moćni bavarski klub u zadnjim trenucima spasio poraza

U izjednačenoj utakmici Bayern je bio vrlo blizu poraza, ali spasio ih je francuski krilni napadač Kingsley Coman koji je u 90. minuti zabio gol za izjednačenje. Domaćin je poveo u 21. minuti golom Chikwubuikea Adamua i do zadnjih minuta utakmice činilo se kako će upisati veliku pobjedu.

'Napravili smo previše pogrešaka u prvom poluvremenu i izgubili smo jako puno lopti, iako moram reći kako njihov pritisak nije bio baš snažan. U nastavku utakmice bili smo puno bolji, branili smo se s više rizika i mislim da smo zaslužili ovaj rezultat', kazao je nakon utakmice trener Bayern Julian Nagelsmann koji je nekoliko riječi kazao i o strijelcu jedinog gola Coman koji ih je spasio poraza.

'Coman nije bio dobar u prvih 25 minuta utakmice, ali trudio se i davao je sve od sebe. Vidjelo se na ovoj utakmici koliko je važan za nas, ne samo zbog gola koji je zabio. Dobije skoro svaki duel na utakmici…', dodao je Nagelsmann.

No, zanimljivo je bilo čuti što o ovoj utakmici kaže Joshua Kimmich, jedan od važnijih igrača Bayerna.

'Moram reći da trenutačno nismo u takvom ritmu da bi sve išlo samo od sebe. Eto, to svi moraju razumjeti', kazao je Kimmich koji je tako između redaka rekao da su ipak u maloj krizi. Uostalom, to je pokazala i nedavna utakmica u prvenstvu protiv Bochuma u kojoj su poraženi 4:2.

U svakom slučaju ovu će utakmicu svi u Bayernu morati što prije zaboraviti i okrenuti se uzvratu u kojem su veliki favoriti.

  • +10
Red Bull Salzburg - FC Bayern München, Liga prvaka, 16.2.2022. Izvor: Profimedia / Autor: KERSTIN JOENSSON / AFP / Profimedia