liga prvaka

Trener Liverpoola Klopp nakon velike pobjede kod Intera najviše je govorio o Hrvatu Perišiću; evo što misli o njegovoj igri

17.02.2022 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Intera izgubili na San Siru, u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, od Liverpoola 0:2, zanimljivo je bilo čuti trenera gostiju Jurgena Kloppa

Iako je milanski Inter odigrao vrlo dobru utakmicu i dobro je do završnice parirao Liverpoolu, lopta nije htjela u mrežu. No nakon utakmice mnogi su se složili da je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić odigrao jednu od svojih najboljih utakmica za Inter ove sezone.

Ukratko, brzonogi Perišić namučio je obranu Liverpoola, a nakon utakmice pohvalio ga je i Jurgen Klopp, njemački trener koji ga je vodio dvije sezone kada je bio trener Borussije Dortmund (od 2011. do 2013.).

'Nismo bili sjajni, ali za to treba zahvaliti i Interu. Perišić je odigrao čudesnu utakmicu, čak su nam i braniči stvarali neprilike. Samo su dolazili pred naš gol. Ključne su bile naše zamjene i, eto, Firmino nam je donio taj gol', rekao je nakon utakmice Klopp, dodavši:

'Jako smo se dobro branili. Volimo rano osvajati loptu na polovici protivnika, ali nekad to nije moguće. Protiv njih nije bilo, imaju tri stopera koja se puno dodaju i onda igraju dijagonale na Dumfriesa i Perišića kao ključne igrače ako mi izađemo previsoko. To onda stvara probleme pa se morate oprezno braniti', dodao je Klopp.

  • +18
Inter Milano - FC Liverpool, Liga prvaka, 16.2.2022. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI