ističu im ugovori, ali...

Inter je izgubio, a onda je direktor kluba objavio vijest vezanu uz budućnost Ivana Perišića i Marcela Brozovića...

17.02.2022 u 06:45

Bionic
Reading

Nogometaši Intera izgubili su u srijedu navečer na svom San Siru prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka od Liverpoola 2:0. Jasno je da navijači nemaju razloga za zadovoljstvo, ali barem će ih malo utješiti informacije o Perišiću i Brozoviću koje su objavili čelnici kluba

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović stožerni su igrači Intera koji ove sezone pokušava obraniti naslov prvaka Italije. Problem? Obojici ugovori s 'nerazzurrima' istječu na kraju sezone kad će postati slobodni igrači...

No, klub je u velikim financijskim poteškoćama, pa su se pregovori s Perišićem i posebno Brozovićem poprilično odužili. Da situacija bude još i gora, Brozović je od Barcelone navodno dobio ponudu koja se ne odbija... Sve je to izazvalo poprilično nezadovoljstvo kod navijača kojima je jasno koliko hrvatski reprezentativci znače za momčad Intera, no jasno je to i čelnicima kluba.

  • +18
Inter Milano - FC Liverpool, Liga prvaka, 16.2.2022. Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI

Zato je direktor kluba Giuseppe Marotta pokušao barem malo ublažiti nezadovoljstvo nakon poraza u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Liverpoola 2:0. Pitanja o novim ugovorima za Brozovića i Perišića, koji je protiv 'redsa' odigrao sjajnu partiju i cijele je sezone jedan od najboljih igrača Intera, Marotta nije mogao izbjeći.

'Da, u pregovorima smo s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem da im produžimo ugovore. Oni žele ostati ovdje, a naš osjećaj je isti - želimo da ostanu', potvrdio je Giuseppe Marotta u razgovoru za Sky Sports i tako barem malo primirio navijače.

No, pitanje je samo može li Inter, koji ima očitih problema s financijama, ponuditi našim reprezentativcima koliko oni realno i vrijede na tržištu.