RESPEKT MARATONCU!

Tportal.hr na Facebooku posvetio dio Ivici Oliću

29.04.2010 u 11:58

Bionic
Reading

Je li konačno stiglo vrijeme da se Ivici Oliću u Hrvatskoj priznaju zasluge za nevjerojatne stvari koje je ostvario u karijeri? Vjerojatno najviše osporavani nogometaš u Hrvata na pragu je novih grandioznih ostvarenja, a tportal.hr posvetio mu je i otvorio fan club na Facebooku

Ivica Olić apsolutni je hit europskog nogometa. Vjerojatno najviše osporavani nogometaš Hrvatske ponovno je dosegnuo zvijezde, ovog puta s Bayernom, i valjda će se konačno smanjiti broj njegovih oponenata. Pune vitrine pokala koje je osvojio sa Zagrebom, Dinamom, CSKA-om i HSV-om ove bi sezone mogle biti dopunjene i trofejima osvojenima s bavarskim klubom. Olić ima prigodu osvojiti Bundesligu, njemački kup i vrh vrhova - Ligu prvaka.

Takvim dostignućima, a nemojmo zanemariti ni Olićevo učešće u igri reprezentacije, taj 30-godišnji nogometaš iz Davora svakako je zaslužio puno više lovorika nego što ih dobiva. Stoga je tportal.hr pokrenuo svojevrsni Fan club na Facebooku, pa predlažemo da ga posjetite i na taj način pružite Oliću potporu za sve ono što mu slijedi u karijeri.

Jasno, pripremili smo i objavili na toj stranici priče o Ivici, njegove pogotke, fotogalerije i niz drugih zanimljivih stvari koje će, vjerujemo, zanimati svakog nogometnog fana, pogotovo navijača Ivice Olića.