razvili transparent

Torcida se žestoko obrušila na Hrvatski nogometni savez zbog jednog čovjeka iz Dinama: 'Pi***, gdje vam je obraz?'

15.12.2019 u 21:28

Bionic
Reading

Torcida je transparentom poslala uvredljivu poruku ljudima iz HNS-a nakon što je sportski direktor Dinama Zoran Mamić imenovan u Komisiju za profesionalni nogomet u Hrvatskom nogometnom savezu

Hajduk je s 2:1 savladao Istru 1961 na Poljudu u 19. kolu Hrvatski Telekom Prve lige. U jednom trenutku tijekom prvog poluvremena ove utakmice, navijači Hajduka su razvili transparent kojim su se žestoko obrušili na Hrvatski nogometni savez.

  • +9
Hrvatski Telekom Prva Liga, 19. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961 Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Povod Torcidinog vrijeđanja ljudi u Savezu bilo je imenovanje sportskog direktora Dinama Zorana Mamića u Komisiju za profesionalni nogomet u Hrvatskom nogometnom savezu. Mamić je na toj funkciji naslijedio Marijana Vlaka, a navijači Hajduka s tom se odlukom krovnog tijela hrvatskog nogometa nisu složili zbog toga što je Mamić nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Torcida je na transparentu napisala: 'Jedan je u bijegu, sad dolazi njegov odraz. U Komisiju dovodite osuđenog kriminalca, pi*** iz Saveza, gdje vam je obraz?' i vjerojatno svojim ponašanjem ponovno zaradila kaznu za njihov voljeni Hajduk.