VELIKA POGREŠKA ILI...

Tko je tu zaista ćorav? Zbog ove sporne situacije VAR predmet sprdnje na društvenim mrežama!

15.06.2018 u 21:24

Bionic
Reading

Utakmica između Portugala i Španjolske (3:3) nije prošla bez 'repova', a sporna je situacija koja je prethodila prvom pogotku napadača 'furije' Diega Coste

Na terenu su se jedan protiv drugoga našla dva prgavca svjetskog nogometa – Diego Costa i Pepe, a jedan njihov dvoboj donio je situaciju o kojoj će se dugo raspravljati.

Naime, španjolski napadač zabio je gol za 'furiju' (25. minuta), tako što se poigrao s obranom Portugalaca, ali prije toga se dogodio trenutak u kojem je Diego Costa, barem tako izgleda, udario laktom Pepea te ga na taj način prošao. Ostaje i dojam da se portugalski branič teatralno bacio, ali kontakta je bilo.

  • +23
SP 2018., skupina B: Portugal - Španjolska Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mnogi su očekivali da će sudac Gianluca Rocchi uz pomoć videotehnologije (VAR) poništiti pogodak, ali on to nije učinio.

Suci u sobi su mu očigledno javili da to nije bio prekršaj. Barem za njih, a takva odluka je izazvala zgražanje na društvenim mrežama pa su mnogi zaključili da nema nikakve koristi od VAR-a, jer se loše sudačke procjene događaju i uz njegovu pomoć.

Ovo je prvi puta da se VAR koristio na SP-u, a rezultat toga je kriva odluka koja je iazvala i sprdanje na društvenim mrežama...