AKO SE NJU SLUŠA...

Tko će znati bolje od nje?! Majka Kyliana Mbappea za pariški dnevnik govorila o budućnosti sina, a nakon takvih izjava netko će pasti u očaj

09.10.2021 u 16:25

Bionic
Reading

Fayza Lamari, majka Kyliana Mbappea, postala je u zadnje vrijeme zanimljiva novinarima koji od nje pokušavaju izvući ekskluzivu te saznati gdje bi francuski napadač mogao nastaviti karijeru

Tko će bolje znati ako ne majka? Tako i u slučaju Kyliana Mbappea postoje samo dvije opcije oko budućnosti nakon što mu na kraju ove sezone istekne ugovor s Parižanima. Jedna je da i dalje igra u PSG-u, a druga da karijeru nastavi u Realu.

Poslije izjava Fayze Lamari jasno je da njezin sin želi biti dio madridskog velikana, ali postoje nesuglasice u obitelji kada bi se to trebalo dogoditi pa nije jasno uopće hoće li to biti sljedećeg ljeta.

'Kad je Kylian htio otići u Real Madrid, njegov otac to nije želio, a ja sam rekla da pričekamo do Olimpijskih igara u Parizu 2024., ali on je imao svoje razloge i mi smo ga podržali', rekla je majka za La Parisien te dodala:

'Prije četiri godine Real Madrid je bio atraktivniji od PSG -a, ali mi smo odabrali Pariz.'

Sada su želje drugačije. Mbappe je trebao završiti u Realu, ali ga klub nije pustio ni uz moguću odštetu čak i pod cijenu da ga na kraju ove sezone izgubi besplatno.

  • +20
PSG - Manchester City, Liga prvaka, 28.9.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Julien Poupart / PA Images / Profimedia

'Ovog ljeta Kylian je izabrao Real Madrid jer je želio biti tamo na početku te priče. Ako dodate tri ili četiri igrača u sljedeće četiri godine, ovaj Real Madrid mogao bi dobiti drugačiji izgled.'

Inače, za Lamari su Olimpijske igre u Parizu veliki događaj i ona vidi veliku važnost u tome da Kylian ostane do Igara u Parizu 2024. godine. Ambicija je kluba i zadržati ga do tada, a za to bi mogao zaraditi lijep bonus. Iako su se Mbappein otac, Wilfried Mbappe i Lamari rastali, još uvijek su na istoj strani što se tiče budućnosti njihova sina, a gradu Parizu su očigledno jako privrženi što će u očaj baciti čelnike Reala, jer bi lako mogli čekati na Kyliana još par godina.

Naravno, na kraju ove sezone odluka će biti na 22-godišnjaku i njegovi će roditelji to poštovati. Čini se da je pitanje samo kada će Kylian završiti u Realu, ali obitelji Mbappe još se ne žuri napustiti Pariz.