nisu ga slušali

Tjedan dana prije početka prvenstva Vaha napustio klupu Nantesa; već ima novi posao

02.08.2019 u 23:34

Bionic
Reading

Čelnici Nantesa i službeno su potvrdili kako Vahid Halilhodžić (67) više nije trener 'kanarinaca'. Bivši trener zagrebačkog Dinama odlučio je odstupiti nakon samo godinu dana na klupi francuskog prvoligaša

'Vahid Halilhodžić je zatražio raskid suradnje. Nakon sastanka s predsjednikom Waldemarom Kitom, dogovor o raskidu je postignut. Klub žali zbog odlaska, ali poštuje njegovu odluku i želi mu sve najbolje u budućnosti', objavili su iz Nantesa.

Vaha nije bio zadovoljan kako je klupsko vodstvo na čelu s predsjednikom Kitom radilo na dovođenju pojačanja i ljubav je jednostavno 'pukla'.

'Ako predsjednik Kita želi da ostanem, morat će izdvojiti novac za pojačanja. Želim jaču momčad sljedeće sezone, tako da je sve u njegovim rukama', kazao je prije nekog vremena Halilhodžić, ali očigledno je kako ga nisu ozbiljno shvatili te je definitivno odlučio napustiti klupu 'kanarinaca'.

  • +3
Vahid Halilhodžić Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, neće Vahid Halilhodžić biti niti dan bez posla jer je već ranije sve dogovorio s čelnicima Marokanskog nogometnog saveza. Preuzet će marokansku reprezentaciju nakon što je izbornik Herve Renard dobio otkaz nakon slabih igara na Afričkom kupu nacija.