SLIJEDI DUG OPORAVAK

Teški dani za Neymara; evo kako izgleda njegova ozlijeđena noga

07.06.2019 u 08:56

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Neymar doživio je novu ozljedu u svojoj karijeri, a zahvaljujući društvenoj mreži izgled svoje desne noge podijelio je sa svojim pratiteljima

Brazilska zvijezda zbog učestalih ozljeda više je van terena nego na njemu, a novinske naslovnice puni nesportskim privatnim životom. Ovih dana mu je posebno teško, jer je optužen za silovanje, a zatim je ozlijedio gležanj u prijateljskoj utakmici protiv Katara.

Neymar je morao s terena nakon 20 minuta, a poslije pregleda stigla je loša vijest za brazilsku reprezentaciju – njihov najbolji igrač propušta Copa Americu u svojoj domovini.

Ni u PSG-u nisu sretni, skupo su ga platili, čak 222 milijuna eura, što je i danas najveći transfer u povijesti, ali osim domaćih trofeja, koji se podrazumijevaju, Parižani nisu napravili iskorak u Europi – odnosno nisu osvojili toliko željenu Ligu prvaka.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vlasnicima pariškog kluba nije sigurno drago da im se prvi igrač ozljeđuje u dresu nacionalne vrste dok mu oni isplaćuju ogromnu plaću.

Preko Instagrama oglasio se Brazilac i pokazao fotografiju noge te je uz nju napisao: 'Nakon oluje uvijek dođe mir.'