propada mu transfer?

Teška ozljeda najskupljeg srpskog nogometaša; u suzama je napustio teren...

25.04.2019 u 12:04

Bionic
Reading

Nogometaši rimskog Lazija na San Siru su u srijedu navečer u uzvratnoj utakmici polufinala talijanskog Kupa pobijedili Milan 1:0. No, Milan Badelj i suigrači nisu imali previše razloga slaviti plasman u finale nakon što se već u 15. minuti teško ozlijedio srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić (24)

Igrala se 14. minuta utakmice Milana i Lazija, veznjak 'rossonera' Suso imao je loptu na sredini terena, a na njega je krenuo Lazijev Sergej Milinković-Savić (24). Suso mu je 'prodao lažnjak', a srpski je reprezentativac jednostavno 'zazujao'... No, nespretno je proklizao na mokroj travi San Sira, desna mu je noga ostala 'ispod' tijela i pad je bio poprilično gadan.

Odmah se vidjelo da neće biti dobro, predosjetio je to najbolje i sam Milinković-Savić koji je s bolnom grimasom sjedio na travnjaku. Liječnička mu je služba Lazija pomogla da napusti teren, a najskuplji je srpski reprezentativac neutješno plakao. Nakupilo mu se posljednjih tjedana puno toga, a sada bi ga ova ozljeda mogla na duže vrijeme odvojiti od nogometa.

A do prije samo nekoliko dana sve je izgledalo sjajno jer su svi najveći i najbogatiji europski klubovi stajali 'u redu' i slali ponude za njega. U jednom se trenutku čak spominjala i cifra od 150 milijuna eura odštete koliko je navodno prošlog ljeta Lazio odbio. Njegova je trenutna vrijednost oko 100 milijuna eura, Lazio sigurno neće pristati na manje.

Kako god bilo, Sergej Milinković-Savić u ovom je trenutku na popisu ozlijeđenih, a prve informacije iz Rima govore kako ozljeda možda i nije tako teška kako se u prvi trenutak činilo. Svi su pomislili kako su mu stradali ligamenti koljena, a to bi značilo operaciju i najmanje pola godine pauze. I gubitak desetaka milijuna eura zbog propalog transfera.

'Njegova ozljeda nije nimalo naivna, ali čini se kako nije strašno kako je izgledalo', javili su iz Lazija i dodali:

'Sergej će tijekom dana obaviti detaljne liječničke preglede koji će nam dati detaljno stanje...'

  • +3
Serie A, Inter - Lazio Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Prilikom pada Milinković-Savić iskrenuo je koljeno i skočni zglob, ali srećom izgleda da neće dulje pauzirati. Nadamo se da je tako jer je on jako važan igrač za nas', rekao je trener Rimljana Simone Inzaghi, a prenosi Sportklub.hr.

>> VIDEO OZLJEDE SERGEJA MILINKOVIĆA-SAVIĆA POGLEDAJTE OVDJE

Čelnicima Lazija sigurno je laknulo nakon ovih vijesti, sigurno je da računaju na to da će 'masno' zaraditi na prodaju Sergeja Milinkovića-Savića kojeg su u ljeto 2015. godine iz Genka doveli za samo devet milijuna eura. Sada hladno na njemu mogu zaraditi barem deset puta više, samo ako ova njegova ozljeda nije teže prirode...