SEZONA JE GOTOVA

Teška ozljeda dragulja španjolskog nogometa. U suzama je napustio igru

20.11.2023 u 08:35

Bionic
Reading

U posljednjem kolu skupine A kvalifikacija za Euro 2024 Španjolska je pobijedila Gruziju sa 3-1 potvrdivši prvo mjesto, no i pobjeda i proaz dalje ostali su u sjeni tešle ozljede španjolskog nogometnog dragulja

"Furija" je u 55. minuti stigla do nove prednosti preko Ferrana Torresa, a za 3-1 je zabio Luka Lohošvili pogodivši vlastitu mrežu u 72. minuti. Španjolcima se u 26. minuti ozlijedio Gavi. Mladoj zvijezdi Barcelone stradalo je koljeno i u suzama je šepajući napustio travnjak.

Bila je to ozljeda iz ničega. Gavi je prsima primio loptu, a dok je ona padala prema travnjaku noga mu je proklizala. Bolna grimasa odmah je dala naslutiti da je riječ o težoj ozljedi.

Potvrda je stigla nakn pretraga. Stradali su križni ligamenti koljena, a to znači su je Barcelona do kraja sezone neće moći računati na njegove usluge.

OVDJE pogledajte trenutak u kojem se Gavi ozlijedio.

Nakon ovog nemilog događaja Ferran Torres, strijelac drugog gola za Španjolsku, je proslavu začinio podizanjem u zrak Gavijevog dresa čime je pružio podršku ozlijeđenom suigraču.

Sve golove s utakmice i potez Ferrana Torresa pogledajte OVDJE.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore