NI NJEMU NIJE JASNO

Svjetski rukometni prvak u čudu zbog Golužinog izbora!

03.02.2015 u 12:53

Bionic
Reading

Rukometaši Francuske ponovno su na krovu svijeta. Apsolutni vladari svjetskog rukometa svladali su u Dohi domaćine Katar 25:22, a član pobjedničke reprezentacije Igor Anić osvrnuo se na Hrvatsku

Finale su naši rukometaši gledali preko malih ekrana, a činilo se da su s terena odsutni bili i tijekom cijelog turnira. Od samog početka više su se obazirali na razne komentare rukometnih stručnjaka iz Hrvatske, nego na svoju igru.

Navijači su im odjednom postali teret, a ne podrška. Sve ih je to, priznali su, izbacilo iz takta pa su završili kako su završili.

Goluža je potpuno izgubio konce i od skupine odličnih pojedinaca nije uspio ukomponirati momčad s pobjedničkih karakterom. O tome je manje više sve rečeno, a sve je zapravo u razgovoru za Media servis sažeo francuski reprezentativac hrvatskih korijena Igor Anić.

'Neke stvari ne kužim, to što vidim sa vama. Meni nije normalno da neki Ivano Balić, koji je za mene najbolji igrač na svijetu svih vremena, ok možda ne ove godine, ali da nije bio prije dvije, tri godine u reprezentaciji. Pero Metličić prije dvije, tri godine je sposoban igrati u francuskoj ligi, a nije sposoban igrati s reprezentacijom. Sulić koji je proglašen najboljima u Ligi prvaka. Nema ga tu, zašto? Ja to ne znam. Ja kažem kao rukometni igrač da mi je krivo ili šteta što ne vidim takve igrače u reprezentaciji, ali takve su neke odluke bile,' rekao je Igor Anić.