završio na tribinama

Svi se pitaju zašto Mateo Kovačić nije bio niti na klupi Chelseaja

03.01.2019 u 08:41

Bionic
Reading

U remiju protiv Southamptona ove srijede Mateo Kovačić nije se našao ni na klupi Chelseaja, a iz kluba nisu potvrdili da se radi o ozljedi...

Chelsea je na Stamford Bridgeu izgubio važne bodove protiv jedne od najslabijih momčadi Premiershipa, a jedna stvar zapela je za oko londonskim ljubiteljima nogometa tijekom remija bez pogodaka.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Mateo Kovačić nije se našao niti na klupi u ovom susretu, a klub se nije oglasio nekim službenim priopćenjem o ozljedi pa ostaje nepoznato zašto ga Maurizio Sarri nije htio koristiti niti kao džokera u ovom susretu.

Naš 24-godišnji veznjak odigrao je 18 utakmica u Premiershipu ove sezone i još čeka na svoj prvi pogodak, no minutaža mu je ipak znatno veća nego dok je bio član Reala.

Hoće li se smanjiti u nastavku sezone, zasad možemo samo nagađati nakon ove utakmice provedene na tribinama, ali zanimljivo da se to dogodilo baš kad su se pojavile glasine o njegovom prelasku u Inter sljedeće sezone, ako milanski klub ne uspije ugrabiti Luku Modrića.

O eventualnom odlasku Matea iz Chelseaja već ove zime nema govora, on će biti dio momčadi do ljeta do kada traje njegova posudba...