NE PROPUSTITE

Sve utakmice Lige prvaka uživo na jednom mjestu!

02.10.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Drugo kolo nogometne Lige prvaka donosi nam nekoliko vrlo atraktivnih susreta od kojih je svakako najatraktivniji Benfica - Barcelona (20,45 sati)

Tako će navijači Barcelone i obožavatelji Lea Messija u Hrvatskoj ekskluzivno moći utakmicu iz Lisabona uživo gledati na kanalu Arenasport 1 koji se nalazi u osnovnom paketu MAXtv-a.

Vrlo atraktivan dvoboj čeka nas u isto vrijeme na kanalu Arenasport 2 u Torinu gdje igraju Juventus – Šahtar. Mnoge zanima kako će na teškom gostovanju protiv Prila, Buffona i društva proći hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo da Silva te nova velika zvijezda Henrikh Mkhitaryan, Armenac koji je zabio 13 golova u 10 utakmicu u prvenstvu Ukrajine.

Na kanalu Arenasport 3, ako ste ljubitelj nogometa Alexa Fergusona, u isto vrijeme možete pratiti utakmicu Cluj - Manchester United.

No ako ne želite propustiti nijedan gol, vaš će izbor pasti na kanal Arenasport 4 na kojem će u središtu pozornosti biti utakmica BATE Borisov – Bayern. U tom tzv. multiprijenosu uživo će se slikom uključivati sa svih preostalih šest utakmica koje se igraju u 20 sati i 45 minuta. Dakle, neće vam promaknuti nijedan gol sa sljedećih utakmica:

SKUPINA E: Nordsjaelland - Chelsea (20,45 sati), Juventus - Šahtar (20,45 sati)

SKUPINA F: BATE Borisov - Bayern (20,45 sati), Valencia - Lille (20,45 sati)

SKUPINA G: Benfica - Barcelona (20,45 sati)

SKUPINA H: CFR Cluj - Manchester United (20,45 sati), Galatasaray - Braga (20,45 sati)

Tribina.hr & streamovi

Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose svih utakmice uživo pratiti u sklopu tog community portala.

Dodajmo kako se utakmica iz skupine G Spartak Moskva – Celtic, zbog vremenske razlike u Rusiji, igra u 18 sati, a možete je uživo pratiti na kanalu Arenasport 2.

Naravno, sve navedene utakmice možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis) gdje u svega nekoliko poteza možete osigurati užitak gledanja Lige prvaka.

Korisnici MaxTV To Go usluge (web & mobile usluga) također mogu utakmice, sažetke i sve što nudi ova usluga gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu.

Liga prvaka dostupna vam je u svakom trenutku!

No treba reći kako Match.tportal.hr nudi i utakmice Uefine Europske lige te MAXtv Prve lige.