NIJE OMILJEN

Sve ga više kritiziraju! Vettela bocnuo i šef Formule 1

10.12.2014 u 09:24

Bionic
Reading

Njemački vozač Sebastian Vettel u posljednjih godinu dana često je meta kritika, a sada ga je bocnuo i šef Formule 1 Bernie Ecclestone

Zahvaljujući nadmoćnom bolidu, Sebastian Vettel uzeo je četiri naslova (2010-2013), ali njegov pobjednički niz stao je ove sezone. Nije bio konkurentan Mercedesovim vozačima, ali ga je na stazi nadmašio i momčadski kolega iz Red Bulla Daniel Ricciardo.

Nijemac je zato tijekom prvenstva 2014. pokazivao svoju razmaženu stranu. Cijelo vrijeme je kukao, ukazivao na pogreške, osuđivao rad ljudi iz boksa, a kada se tome pridodaju neki potezi na stazi iz prošlosti, jasno je zašto nije omiljeno lice u Formuli 1 te ne uživa ugled kod mnogih stručnjaka Formule jedan.

Umjesto da se i dalje bori u bolidu red Bulla on je zbrisao prema Ferrariju. Nedavno ga je kritizirao bivši ravnatelj Benettona i Renaulta Flavio Briatore, a sada se među kritičare uključio i Bernie Ecclestone.

'Ja sam veliki obožavatelj Sebastiana Vettela, ali sam razočaran njegovim stavom koji se promijenio. On se ponaša kao poraženi čovjek, ali to nije njegov mentalitet', bio je kratak, ali svima jasan Ecclestone.