PRVI FAVORIT TURNIRA

Svaguša taji adute za Četiri kafića

  • Autor: A. D.
  • Zadnja izmjena 07.03.2017 13:13
  • Objavljeno 23.12.2011 u 19:29
Bjelorusija-Hrvatska, Kvalifikacije za SP 2010, Ivica Olić

Bjelorusija-Hrvatska, Kvalifikacije za SP 2010, Ivica Olić

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Jakov Prkić

Bivši predsjednik Hajduka i vlasnik Bobisa Joško Svaguša novo je ime na turniru Četiri kafića – memorijal Dino Petrinović, no to ga ne sprečava da okupi najjaču momčad koja je prvi favorit za osvajanje turnira

Bez obzira što se radi o humanitarnom turniru, 'Četiri kafića – Memorijal Dino Petrinović' nikad nisu bili samo humanitarni turnir, nego turnir na kome svi koji nastupe žele odnijeti pobjednički pehar. Ništa drukčije neće biti ni u ponedjeljak, kada se u splitskoj Spaladium areni igra deseto jubilarno izdanje turnira, čije će finale izravno od 18.30 prenositi HTV2.

Poznata su gotovo sva imena igrača koji će nastupiti, no neki u rukavu čuvaju adute do posljednjeg časa. Još se ne zna hoće li i za koga nastupiti Ivica Olić i Ivan Perišić.

Poznato je pak kao će za Svagušin Bobis zaigrati Hrvoje Maleš i Dario Šimić, potom Vedran Runje, Filip Marčić, Milan Rapaić, Vlatko Đolonga, Marin Tomasov, Anas Sharbini, Drago Gabrić, Ante Vukušić, Mario Maloča.

Boje branitelja naslova Kaurija branit će Adis Nurković, Almir Turković, Robert Jarni, Mario Bazina, braća Senijad i Besim Ibričić, Srđan Lakić Igor Musa.

Za Tropic igraju Danijel Subašić, Ivica Križanac, Nikola Kalinić, braća Ante i Frane Vitaić, Romano Obilinović, Kruno Lovrek, Duje Čop, Ognjen Vukojević a za Vanillu Vjekoslav Tomić, Nenad Pralija, Ivica Vastić, Gordon Schildenfeld, Emir Spahić, Ivan Rakitić, Danijel Pranjić, Zlatko Zahovič, Ivan Santini, Marko Livaja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!