OLAKOTNE OKOLNOSTI

Sutra konferencija za novinare o slučaju Sandre Perković

26.06.2011 u 13:02

Bionic
Reading

Konferencija za novinare bit će održana u ponedjeljak 13 sati u prostorijama Hrvatskog atletskog saveza, a nazočit će joj uz Ergotića i Sandra Perković, te Luciano Sušanj

Direktor Hrvatskog atletskog savez Siniša Ergotić sazvao je konferenciju za novinare za ponedjeljak na kojoj bi se trebala razjasniti vijest koja je u nedjelju uzdrmala hrvatsku sportsku javnost, a prema kojoj je hrvatska atletičarka i europska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković bila pozitivna na doping.

Konferencija za novinare bit će održana u 13 sati u prostorijama Hrvatskog atletskog saveza, a nazočit će joj uz Ergotića i Sandra Perković, te Luciano Sušanj, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza.

U nedjelju su hrvatski mediji prenijeli da je Sandra Perković bila je pozitivna na dopinškoj kontroli nakon mitinga Dijamantne lige u Šangaju i Rimu. Tu je vijest potvrdio i Boris Stepinac, dopredsjednik Sandrinog kluba Dinamo Zrinjevac, koji je dodao da je 'olakotna okolnost to što Sandra nije znala da uzima nedopušteno sredstvo, što je i priznala na saslušanju'.

Sandra Perković mogla bi biti kažnjena suspenzijom na dvije godine, ako bude proglašena krivom, što bi je onemogućilo da nastupi na OI u Londonu iduće godine.