SVE BOLJI NOGOMET

Super uvjerljivi Elbi Basler i Akademija Marić

06.06.2011 u 09:59

Bionic
Reading

Nedjeljne utakmice na Green Cupu bile su kvalitetom bolje od subotnjih, premijernih na turniru. Branitelji naslova Elbi Basler stigli su do prve pobjede, a uvjerljivi su bili i domaćini, Akademija Marić, te CB Doberman i CB Keglić

Utakmicama u prijepodnevnom i popodnevnom programu u nedjelju je nastavljen Green Cup 2011. Na terenu Nogometne akademije Marić gledatelji su mogli vidjeti vrlo kvalitetan nogomet te uvjerljive pobjede favorita. CB Doberman je ostvario dvije pobjede, s minimalnom razlikom nad Pizzerijom Fianona, te super uvjerljivu nad Promotionplayom, nekadašnjim pobjednikom turnira.

Istodobno, branitelji naslova Elbi Basler, nakon remija u prvom kolu, dan kasnije stigli su i do prve pobjede. Intersport nije bio dovoljno konkurentan i doživio je poraz 2:5.

Na kraju istaknimo i CB Keglić koji je ostvario najuvjerljiviju pobjedu dana, 6:0 protiv Veterana BBB, te momčad PSK-a koja je u dvije odigrane nedjeljne utakmice ostvarila polovični uspjeh. Prvo je uvjerljivo pobijeđeno Špansko (5:1), a zatim je uslijedio poraz od HRT-ovaca (1:3).

Iduće kolo igra se u srijedu, 8. lipnja.

Humanitarni telefon

Baš kao što je bio slučaj i prošle godine, organizatori Green Cupa 2011. skupljat će novac za Udrugu za sindrom Down Zagreb.

Kako bi se skupio što veći i značajniji iznos, organizatori turnira otvorili su i humanitarni telefon 060 92 00.

Rezultati nedjeljnih utakmica:
Pizzeria Fianona - CB Doberman 3:4
Veterani BBB - CB Keglić 0:6
NA Marić Powerade - Klaka 3:1
Elbi Basler - Intersport 5:2
PSK - Špansko 5:1

Tin Zadar - Studio Valore 2:3
CB Doberman - Promotionplay 5:1
Kvarner Osiguranje - GOM Mance 3:3
PSK - HRT 1:3
CB Glembay - Intersport 1:0