SVE ZA SVOJ KLUB

Sulud potez fizioterapeuta kakav još nije viđen

09.09.2013 u 10:47

Bionic
Reading

Ono što se dogodilo u nižoj brazilskoj ligi spada u domenu 'vjerovali ili ne'. Da vam netko ispriča kako je maser neke momčadi utrčao na teren i spasio pogodak, ne biste vjerovali, no to se baš dogodilo

Brazilska Serie D došla je u zadnju fazu doigravanja, kada se odlučuje koje momčadi će otići u viši rang. Prva utakmica Aprecidencea i Tuppia završila je bez pobjednika 1:1, a uzvrat je bio 2:2, što je zbog više golova u gostima značilo da Aparecidence prolazi dalje. No to je samo dio priče ove utakmice.

Naime, pred kraj drugog poluvremena dogodila se neviđena situacija. Momčad Tupia krenula je u napad te je Ademilson nakon izvrsne akcije iz blizine pucao u prazan gol, no na gol crti se odjednom našao čovjek u bijeloj majici! Da, to je bio fizioterapeut Aprecidence koji je obranio dva udarca u gol te nakon toga otrčao sa stadiona.


U cijeloj toj gunguli dodatno su i suci zapaprili stvar jer su ubrzo svirali kraj utakmice, a navijači Tupia su se zatrčali na teren kako bi protestirali zbog nesportskog poteza zbog kojeg su ostali bez mogućnosti da uđu u viši rang.

Kako prenose brazilski mediji, čelnici Tupia će svoju zadovoljštinu zatražiti na sudu, a jedan od najvećih dokaza bit će im i ova snimka.