PROGONOZA LEGENDE

Šuker: Porto je favorit skupine, a Dinamo bi mogao biti treći

16.09.2012 u 16:09

Bionic
Reading

Davor Šuker u portugalskim medijima nahvalio je Porto te ih proglasio favoritom skupine, no zato je sadašnji predsjednik HNS-a siguran da će 'modri' uspjeti osvojiti treće mjesto

Legenda hrvatskog, ali i svjetskog nogometa Davor Šuker i danas je zanimljiv sugovornik inozemnim medijima. Iako je odavno završio s karijerom te je danas predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, riječ proslavljenog golgetera se i danas s pozornošću sluša.

Tako je portugalski list Record porazgovarao sa Šukerom te su bivšeg igrača Dinama zamolili da najavi ogled prvog kola Lige prvaka skupine A između hrvatskog prvaka i Porta.

'Dinamo će pokušati iznenaditi Porto, mada će to biti jako teško. Ako Dinamu netko prije utakmice ponudi neriješeno, ja bih im preporučio da to prihvate', iskreno će Šuker koji je i proanalizirao skupinu.

'Tko je favorit skupine? Pa Porto ne samo da je favorit protiv Dinama, već je i favorit skupine. A što se tiče Dinama, mislim da može osvojiti treće mjesto, što bi bio odličan uspjeh jer u Dinamu rade odličan posao, pogotovo predsjednik Barišić. Dokaz tomu jest i to što Dinamo drugu godinu zaredom igra u Ligi prvaka', kazao je Šuker.