POVLAŠTENI TRETMAN

Suigrači i navijači nisu sretni što se Lionelu Messiju dozvoljavaju ovakve stvari!

02.05.2023 u 10:59

Bionic
Reading

Lionel Messi još jednom je izazvao ljutnju navijača, ali i pojedinih suigrača

Podsjećamo, nogometaši PSG-a su kod kuće poraženi od Lorienta 3:1 u utakmici 33. kola francuskog prvenstva. Enzo Le Fee je u 15. minuti doveo goste u vodstvo, da bi PSG u 20. minuti ostao s desetoricom igrača na terenu, nakon što je drugi žuti karton zaradio Achraf Hakimi. I s igračem manje Parižani su došli do izjednačenja u 29. minuti, a strijelac je bio Kylian Mbappe jer se lukavo prikrao iza leđa gostujućeg vratara Mvoga i 'ukrao' mu loptu. No do kraja dvoboja je Lorient iskoristio igrača više. Yongwa je u 39. minuti pogodio za 2:1, a konačnih 3:1 postavio je Dieng u 88. minuti.

Odmah nakon poraza Messi je otputovao za Rijad, što nikako nije dobro sjelo navijačima, pojedinim čelnicima kluba, kao ni nekim suigračima, piše L‘Equipe.

U PSG-u su mislili da će lako riješiti Loriente te je bilo predviđeno da igrači dobiju dva dana odmora, ali nakon izgubljene utakmice, trener Christophe Galtier zakazao je trening u ponedjeljak. Njega je propustio Messi jer je otputovao za Saudijsku Arabiju kako bi promovirao tu zemlju, što je bilo ranije dogovoreno.

Francuski medij nagađa da to nisu prihvatili ni mnogi navijači, ali ni ljudi koji rade ili igraju za PSG zbog povlaštenog tretmana koji uživa Argentinac.

Inače, pet kola prije kraja sezone PSG ima pet bodova prednosti ispred prvog pratitelja Marseillea.