DOBRE VIJESTI

Banić je pri svijesti, Sopić prenio atmosferu iz svlačionice Gorice: Vojtko je plakao

01.05.2023 u 20:47

Bionic
Reading

Dobre vijesti o golmanu Gorice stižu iz Vinogradske bolnice

Dobre vijesti o stanju gomana Ivana Banića objavio je HNK Gorica.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Bane se trenutno nalazi u bolnici i pri svijesti je! Nakon što je u završnici utakmice zadobio tešku ozljedu glave, Ivan Banić je prevezen u Vinogradsku bolnicu gdje čeka daljnje pretrage. Zahvaljujemo svim liječnicima koji brinu o njemu, a našem Ivanu želimo brz oporavak', objavio je klub na Facebook profilu te objavio fotografiju na kojoj se vidi da je Banić pri svijesti.

Podsjetimo, Igrač Lokomotive Indrit Tuci je izbio sam pred golmana Gorice te loptu prebacio preko njega. Dok je lopta putovala prema gol autu, Banić se sudario sa suigračem Matušom Vojtkom i ostao bez svijesti.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Tuci je odmah pozvao pomoć, priskočili su igrači obje ekipe i liječnička služba, a Banić je e terena iznesen u nosilima. Kako je trener Sopić iskoristio sve zamjene na vrata je morao stati igrač Raspopović.

Nakon prekida njegova je momčad izjednačila iz slobodnog udarca sjajnim golom upravo Matuša Vojtka u 99. minuti utakmice.

Trener Gorice Željko Sopić je izmežu ostalog rekao:

"Nadam se da će s Banićem sve biti u redu, samo je to bitno. Rezultat pada u drugi plan. Predsjednik Črnko zvao je ljude u bolnici i Banić se probudio. Nije bio pri svijesti kada je izlazio s terena, koliko sam ja vidio. Molit ćemo se da bude dobro, ipak je ovo igra, a ne rat. Ponovno ću reći, a onda će opet pričati da Sopić govori gluposti. Znate kakvi su ovi naši hibridni tereni, ovaj danas je čak bio i dobar, ali to su jako skliski tereni. Više si na ledu no što igraš nogomet. Onda se dogodi greška kao ova kod Vojtka. On je zabio gol i plakao u svlačionici. Misli cijelog kluba su s Banićem zaključio je Sopić.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.