LUDNICA U BRAZILU

Sudac se malo šaketao s navijačem

30.11.2009 u 12:29

Bionic
Reading

U pretposljednjem kolu brazilskog prvenstva gledali smo derbi između Corinthiansa i Flamenga, ali i tučnjavu pomoćnog suca s jednim domaćim huliganom koji je utrčao u teren

Brazilska liga oduvijek obiluje uzbuđenjima, kako na travnjaku, tako i na tribinama, no u pretposljednjem kolu tamošnjeg prvenstva, potkraj susreta Corinthiansa i Flamenga, gledatelji širom svijeta mogli su vidjeti i šakački obračun pomoćnog suca i jednog domaćeg huligana koji je utrčao na teren pokušavajući omesti izvođenje kaznenog udarca gostiju.

Sudac sa zastavicom, u maniri Usaina Bolta, istrčao je svoju dionicu od korner zastavice do kaznenog prostora, presreo huligana i gardom iskusnog ultimat fightera krenuo u napad. Zamah desnom rukom, pa 'čišćenje' nogom, a onda opet priprema za novi napad. Srećom, iznenađenog, ali i razbješnjelog huligana tada su na tlo srušili redari, a rastavljanju 'pjetlića' pomogao je i domaći golman.

Inače, gosti su pobijedili 2:0 pogocima Ze Roberta u 27. minuti i Moure s bijele točke u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena. Corinthians je porazom ostao na 10. mjestu, dok se Flamengo pobjedom primaknuo samo na korak od naslova prvaka Brazila. U odnosu na Internacional, Palmeiras i Sao Paulo, koji su sakupili po 62 boda, Flamengo ima 64 i u posljednjem kolu ugostit će sedmoplasirani Gremio.