komentari ždrijeba

Subašić priznao koga se boji, a napokon se oglasio i Luka Modrić

01.12.2017 u 21:23

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni golman Danijel Subašić smatra da će ključna u grupnoj fazi SP-a za naše biti prva utakmica s Nigerijom, dok Luka Modrić priznaje da je skupina D teška...

Nakon što su saznali da će na SP-u u grupnoj fazi igrati protiv Nigerije, Argentine i Islanda, u nađem taboru nema euforije, ali svi su svjesni kako se skupina može proći.

  • +24
Ždrijeb skupina za nogometno SP u Rusiji 2018. Izvor: Reuters / Autor: KAI PFAFFENBACH

Slično izborniku Zlatku Daliću razmišlja i reprezentativni golman Danijel Subašić.

'Treba uzeti tri boda u prvoj utakmici. Argentine s malim Messijem se najviše bojim u toj grupi. No, Hrvatska je također dobra ekipa i nadam se da ćemo proći u osminu finala,' prenosi Monacova službena stranica izjavu Danijela Subašića.

O ždrijebu je progovorio i Luka Modrić.

'Teška grupa, ali bit ćemo spremni. Veselimo se izazovu koji nas očekuješ, istaknuo je 32-godišnji vezni nogometaš Real Madrida preko društvene mreže Instagram.

Ovo su prve javno upućene Modrićeve riječi nakon što je španjolsko državno odvjetništvo u četvrtak podiglo optužnicu protiv njega i supruge tvrdeći da su utajili porez u Španjolskoj. Modrića u subotu s Real Madridom čeka gostovanje u Bilbau kod Athletica.