bez imalo opreza

Francuzi uvjereni: Lako prolazimo skupinu, a onda igramo s Hrvatskom!

01.12.2017 u 20:44

Bionic
Reading

Ugledni France Football piše kako već može zamisliti utakmicu osmine finala između Francuske i Hrvatske, nakon što se Deschampsova reprezentacija našla u prilično lakoj skupini C...

Francuska nogometna javnost izuzetno je zadovoljna ždrijebom skupine, s obzirom da je reprezentacija završila s Danskom, Peruom i Australijom, a u tom je društvu izraziti favorit za osvajanje prvog mjesta.

  • +24
Ždrijeb skupina za nogometno SP u Rusiji 2018. Izvor: Reuters / Autor: KAI PFAFFENBACH

Izjave igrača i napisi tamošnjih medija jasno pokazuju da su uvjereni kako će Francuska završiti na čelu skupine C i ne boje se pretjerane samouvjerenosti koja im je recimo donijela domaći remi s Luksemburgom tijekom kvalifikacija.

Ugledni France Football otišao je korak dalje i već predvidio s kim će igrati njihova reprezentacija na putu do titule.

'Ako slijedimo logiku, možemo zamisliti dvoboj u osmini finala s Hrvatskom,' stoji na portalu magazina koji dodjeljuje i Zlatnu loptu najboljem nogometašu svijeta.

'Utakmica bi se mogla igrati 30. lipnja, dvadeset godina nakon famoznog polufinala u kojem je Lilian Thuram zabio dva pogotka,' naglašava France Football pa zatim prognozira kako bi nakon što prođe Hrvatsku Deschampsovoj momčad u četvrtfinalu trebala stajati na putu Španjolska, a onda Brazil u polufinalu i Njemačka u finalu...