EMOCIJE SU ...

Subašić na rastanku majicu s likom Hrvoja Ćustića postavio na počasno mjesto Poljuda

28.05.2023 u 17:54

Bionic
Reading

Danijel Subašić se oprostio od aktivnog igranja nogometa. Proslavljeni golman Vatrenih koji je svojim obranama povukao Hrvatsku do svjetskog srebra 2018. u Rusiji u 24. minuti susreta posljednjeg kola SuperSport HNL-a napustio je igru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Simbolično, jer taj je broj nosio njegov veliki prijatelj, nikada prežaljeni Hrvoje Ćustić koji je preminuo 2008. godine uslijed strašne tragedije na zadarskim Stanovima kada je tijekom utakmice Cibalia - Zadar glavom udario u zid.

Subašić je startao kao kapetan, na izlasku predao kapetansku vrpcu Marku Livaji, onda u špaliru igrača Hajduka uz zagrljaje nastavio počasni krug oko stadiona uz skandiranja i ovacije.

Odmah je skinuo dres ispod kojeg je bila majica koja je obilježila njegovu karijeru, majica s likom Hrvoja Ćustića. Danijel Subašić je poljubio fotografiju svog prijatelja otišao do Sjevera Poljuda, skinuo majicu i postavio je na počasno mjesto uz ostale Torcidine transparente. Sve je popraćeno skandiranjem cijelog stadiona: Hrvoje Ćustić!

Emotivan trenutak, povijesni trenutak, trenutak koji nas podsjeća kako je nogomet samo igra, a ljubav životna vodilja koja nas spaja.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Torcida je Subašiću na rastanku velikim transparentom poručila: 'Tvoj dobri duh i emociju pamtit ćemo zauvijek! Suba, hvala za sve!'

  • +2
Oproštaj Danijela Subašića Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.