OVO MORATE VIDJETI

Strašnim nokautom prizemljio 25 centimetara višeg protivnika

27.05.2019 u 09:26

Bionic
Reading

Rijetke su MMA borbe u kojima jedan borac ima čak 25 centimetara prednosti u visini nad svojim protivnikom. No, borba Chrisa Hatleya i Terrya Brittona s posljednjeg LFA eventa nam govori kako to ne mora apsolutno ništa značiti

LFA 67 održan je u noći s petka na subotu, a jedan od boraca čiji se nastup iščekivao bio je Terry Britton. Radi se o borcu koji je do tog dana ostvario pet pobjeda i jedan poraz, no uz njega ide još zanimljivija činjenica. Iako je visok 193 centimetra, Britton nastupa u perolakoj kategoriji. Da, on je na vaganju uspješno zadovoljio granicu od 66 kilograma, piše Fight Site.

Protiv sebe je imao borca koji je nizak čak i za tu kategoriju. Manje poznati Chris Hatley visok je 168 cm, slavio je u dvije od svoje prve tri borbe i u ovu borbu je ušao kao autsajder. Tih 25 centimetara razlike u visini činilo se previše, no pokazao je Hatley da je dovoljno samo da može dohvatiti bradu svog protivnika. To je napravio nakon samo dvije minute i svoje ime stavio je na MMA mapu, a njegov nokaut vrlo brzo je postao viralan upravo zbog spomenute razlike u visini.