PADAJU TEŠKE RIJEČI

Daniel Cormier žestoko odgovorio našem Stipi Miočiću te mu zaprijetio krajem karijere

17.05.2019 u 08:27

Bionic
Reading

Daniel Cormier nije dobro primio posljednje izjave Stipe Miočića iz showa Ariela Helwanija na ESPN-u. Posebno ga je razljutilo nazivanje idiotom i na to je vrlo žestoko odgovorio. Najavio je dovesti Miočića u stanje od kojeg se više nikad neće moći oporaviti

Po prvi put u svojoj karijeri, Stipe Miočić ušao je u verbalni rat s nekim svojim protivnikom. Isto tako, po prvi put je o nekom protivniku rekao nešto negativno, nešto što se može nazvati uvredom. Izjave Daniela Cormiera toliko su ga razljutile da je ovog nazvao idiotom i to u programu najgledanije MMA emisije na svijetu. Naravno da je Cormier to gledao i nije mu bilo svejedno. Nedugo zatim je to sve prokomentirao.

'Mi borci smo drugačija sorta ljudi. Kad sam prvi put to čuo sam pomislio ‘Stipe, kujin sine’, no zapravo mi se to svidjelo. Uoči prvi borbe je bio sav tih i pristojan, uopće nije imao ambicije graditi borbu. Sad je barem glasan po pitanju toga što želi i kako se osjeća. Reci mi kako se osjećaš, reci mi da me želiš prebiti. Kad ja tebe opet prebijem bit ćeš u jako tamnoj prostoriji, bit ćeš gotov', rekao je Cormier tijekom gostovanja u 'Talk and talker' podcastu.

Voditelji su na takvu izjavu tražili dodatno objašnjenje. Zvučalo je kao da Cormier najavljuje kako će Miočića umiroviti. Objasnio je na što je točno mislio. Prije svega je u pitanju psihičko stanje u kojem bi se ovaj mogao naći ukoliko izgubi i drugu borbu. Već smo pisali o tome kako Miočić, iako više nema pojas u svom vlasništvu, u ovaj okršaj ulazi s puno većim pritiskom i s još više toga za izgubiti, piše Fight Site.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Da, on će biti gotov. Nakon ove borbe bit će mu jako teško vratiti se gdje je bio jer ću ga slomiti. Znam što je meni napravila druga borba protiv Jonesa, umalo me slomila. No, svo moje životno iskustvo oko oca, rođaka, kćeri i cimera, sve to me je učinilo osobom koja je mogla na stvari pogledati iz perspektive gdje nije sve crno kao što izgleda. Kad se on nađe u toj situaciji, njemu će to biti previše. Bit će nepovratno!', objasnio je DC, a onda je još kratko dodao nešto o tome kako ga je Miočić nazvao:

'Stipe me može zvati idiotom i kako god želi, na kraju će dobiti batina. Već prvi put sam ja bio posljednji koji se smije, a tako će biti i ovog puta.'

Nema sumnje kako će ova borba biti veća i puno zanimljivija od prvog okršaja njih dvojice. Posebno zbog toga što su već sada krenuli u verbalni rat, a do borbe je ostalo još puna tri mjeseca. Stipe Miočić ušao je u područje koja do sada još nije upoznao i to protiv pravog majstora verbalne komunikacije. Bit će više nego zanimljivo pratiti cijelu situaciju.