PRVA DVA KOLA

Što od Prve lige možete gledati na MAXtv-u

19.07.2011 u 15:33

Bionic
Reading

U izravnim prijenosima Prve lige na MAXtv-u u prva dva kola može se pogledati čak sedam utakmica. Tri u prvom i čak četiri u drugom kolu. Naravno da su najatraktivniji parovi i klubovi uvijek u izravnom prijenosu

Objavom da će se utakmice Prve lige prenositi na MAXtv-u poznate su i utakmice koje će korisnici MAXtv-a moći gledati. Sve kreće od utorka, 19. srpnja, prijenosom ogleda Hajduka i Šibenika u 20 sati na Arensport1. U prvom kolu prenosit će se i utakmica između Osijeka i Rijeke koja će se igrati u petak 22. srpnja s početkom u 20 sati, a dan kasnije korisnici MAXtv-a mogu pogledati izravni prijenos iz Maksimira između Dinama i Intera. Sve utakmice prvog kola bit će na programu Arenasport1.

Za razliku od prvog kola gdje će biti prenošene tri utakmice Prve lige, drugo kolo nam donosi čak četiri prijenosa. Prvi će biti na rasporedu u subotu 30. srpnja kada će na Arenasport1 gledatelji moći pogledati prijenos između Dinama i Cibalije. Istoga dana u 21 sat na Arenasport2 ili 3 te u Sportskom i Sportskom Plus paketu moći će se pogledati ogled između Istre i Osijeka. U nedjelju će ljubitelji nogometa moći pogledati utakmicu između Splita i Slaven Belupa koja počinje u 19 sati, i to na kanalu Arenasport2 ili 3 te u Sportskom i Sportskom plus paketu, dok će u 21 sat Arenasport1 prenositi utakmicu između Zadra i Hajduka iz Stanova.

Utakmice prvog kola na MAXtv-u:

Utorak, 19. srpnja, u 20 sati – Hajduk – Šibenik (Arenasport 1)
Petak, 22. srpnja, u 20 sati – Osijek – Rijeka (Arenasport 1)
Subota, 23. srpnja, u 18 sati – Dinamo – Inter (Arenasport 1)

Utakmice drugog kola na MAXtv-u:

subota, 30. srpnja, u 19 sati – Dinamo – Cibalia (Arenasport 1)
subota, 30. srpnja, u 21 sati – Istra – Osijek (ArenaSport 2 ili 3)
nedjelja 31. srpnja, u 19 sati – Split – Slaven (ArenaSport 2 ili 3)
nedjelja 31. srpnja, u 21 sati – Zadar - Hajduk (Arenasport 1)