RAZOČARALI GA

Stipe Perica otkrio veliki gaf HNS-a: To je bila katastrofa!

14.10.2016 u 17:19

Bionic
Reading

Mladi hrvatski napadač Stipe Perica smatra da je Hrvatski nogometni savez doživio organizacijsku katastrofu na ključnom gostovanju U-21 reprezentacije u Gruziji i uvjeren je da je neuspjeh što je naša izabrana vrsta ostala bez plasmana na Euro, s obzirom na raspoložive igrače...

Naš 21-godišnji napadač rano je otišao iz Zadra i pokušao se nametnuti u Chelseaju koji ga je slao na posudbe u Bredu, da bi ga zatim prodao Udineseu s pravom prvokupa. U talijanskoj Seriji A Perica je proigrao i redovito zabija pogotke, a bio je strijelac i u posljednjoj utakmici naše mlade reprezentacije koja se porazom 4:2 oprostila od sna o nastupu na Euru nedavno protiv Švedske.

U intervjuu za Goal.com Perica je priznao da takav rezultat smatra neuspjehom s obzirom na raspoložive igrače te mu nije jasno zašto nije pozivan u prvom dijelu ciklusa kvalifikacija. Također je otkrio i veliki gaf HNS-a koji se dogodio tijekom ključnog putovanja u Gruziju, gdje su naši izgubili krucijalne bodove.

'Nije alibi, ali put u Gruziju bio je organizacijska katastrofa! Nismo ništa jeli, sat i pol smo se vozili autobusom na svaki trening i utakmicu, a 15 igrača se vratilo s puta otrovano hranom!' opisao je Stipe Perica muke mlade reprezentacije i također dodao:

'Ozbiljan savez to sebi ne bi smio dozvoliti. Svi mi dolazimo i igramo na svoju odgovornost, a vratili smo se u klubove bolesni ili ozlijeđeni, te zbog toga gubili pozicije u momčadi. Na žalost, imamo jako talentirane igrače, ali ne i logistiku da bismo napravili rezultat.'

Što je još rekao o HNS-u, talijanskoj Seriji A, Udineseu, Chelseaju i Andriji Baliću, pročitajte ovdje