VERBALNI RAT

Štimac se opako naljutio; evo što je poručio Pamiću!

Bionic
Reading

Nastavio se verbalni rat dvojice hrvatskih prvoligaških trenera, Igora Pamića i Igora Štimca. Nedavno je strateg Istre 1961 bocnuo svojeg kolegu, a sada mu je ovaj oštro odgovorio

U 33. kolu MAXtv Prve lige u Puli su Istra 1961 i Zadar odigrali bez pogodaka, a poslije utakmice treneri obje momčadi imali su svoje viđenje susreta, ali i prvenstva.

'Zadar je ekipa kojoj se najviše pomoglo. Oni su uzeli deset bodova na stroge sudačke pogreške. Nadam se da ćemo mi u Osijeku imati ovakvo suđenje kao ovdje Zadar; to bi bilo dobro za hrvatski nogomet', izjavio je Pamić, što je naljutilo Štimca, jer smatra da je zapravo Zadar oštećen te je demonstrativno napustio novinsku konferenciju.

Štimac se očigledno nije ohladio te je žestoko opleo po Pamiću i Istri 1961, a njegove riječi prenose Sportske novosti.

'Ne znam zašto je taj čovjek ni s čime izazvan krenuo đonom prema meni i klubu koji vodim. Uopće mi nije jasna poanta njegovog istupa, jer ako se ikoga pomaže u našem prvenstvu, onda je to Istra koju vodi Pamić. U zadnjih šest ili sedam kola dobili su pet smiješnih penala i zato mi nije jasno o čemu priča. Ili je pak riječ o tome da mu momčad nije utrenirana i da od grčeva padaju po terenu i sad valja naći opravdanje za nerad. Od srca želim Pamiću da mu se ispuni želja i da u Osijeku ima suđenje koje smo mi imali u Puli, pa da ga vidim onda', rekao je Štimac.

Cijeli članak pročitajte OVDJE