'ZA' I 'PROTIV'

Štimac i Sammir podijelili čitatelje tportala

27.03.2013 u 12:55

Bionic
Reading

Utakmicu protiv Walesa Igor Štimac počeo je sa Sammirom u prvih 11. Ta njegova odluka opet je podijelila hrvatsku nogometnu javnost

I poslije utakmice dogodio se verbalni incident na novinskoj konferenciji kada je navijač postavio pitanje vezano uz Sammira, a i nakon susreta u komentarima čitatelja tportala vidjelo se kako neki podržavaju to što je brazilski veznjak u prvih 11, a drugi opet ni najmanje.

Evo nekih najzanimljivijih razmišljanja vezanih uz Sammirovu igru. Prvo krećemo s pozitivnim komentarima, odnosno onima koji su stali na stranu izbornika i pohvalili Sammira.

Purger: Što se tiče Sammira, podržavam Štimca u potpunosti. Ako ga treba za nekog prozivati, to je onda Strinić, koji je igrač manje na lijevom boku za reprezentaciju.

Ajmo plavi: Bravo, Štimac, bravo, Sammir, a ovi idioti, takozvani navijači, neka si zgrizu jaja.

free: Sammir je OK, je li nekom problem što je crn? Pusti dečka da igra... Kad ode u neki veći klub, onda će biti dobar, tipično balkanski...

chvenky: Zašto se uvijek javljaju idioti koji veze nemaju s nogometom, najviše točnih dodavanja u prvom poluvremenu je imao Sammir, a Badelj i Strinić zajedno čak tri točna dodavanja...

zebad: Prestat će se zviždati i Sammiru kad nam donese bar jednu pobjedu, kao Eduardo, a to će se sigurno dogoditi ako ga pusti da igra, jer čovjek ima kvalitetu.

hoću SUV: Kreteni zalupani. Je li bitno kakve je boje kože ako brani našu zastavu? I hrvatski govori bolje od većine zatucanaca.

zvone: Što se Sammira tiče, odigrao je bolje nego bilo tko u veznom redu ovu utakmicu i pustite dečka neka igra, za mene bio je jedan od boljih.


A sada su na redu negativni komentari u kojima je bilo svega, a neka mišljenja su bila previše uvredljiva da bi se spomenula.

OGORČENI ČITATELJ
Narod ovu grupu još uvijek zove 'reprezentacija' - ma to je običan šoping-centar
jv: Ma naravno, svi su idioti osim M i Š. Narod ovu grupu još uvijek zove 'reprezentacija' - ma to je običan šoping-centar. Svetinja? Nema tu svetinje osim $.

Draž: Nikada nisam komentirao Sammirovu boju kože kao razlog za njegovo neigranje za reprezentaciju. Uvijek sam navodio druge razloge, kao prvo ono da nam on svojom igračkom kvalitetom ne donosi nikakvu prevagu u igri te potrebu nekih osoba da se na njemu zaradi...

savjest: Ne treba nam Sammir pored naših odličnih igrača... Neka ga Mamić proda na drugi način, a ne preko HR reprezentacije.

q: Mi Hrvati smo stvarno velike budale! Ovaj ratni profiter Mamić napravi privatnu prćiju od kluba pa sad i od repke i nikome ništa. Većina šuti ko piz.., a ova manjina kaj se buni oni su, naravno, komunjare, jugonostalgičari... Živjela banana-država!

Beli: Imamo neograničenu količinu sreće, jer nas je ovaj diletant Štimac mogao uništiti sa svojim Sammirima, Lovrenima...

Bili: Ma Sammir mi je čak simpa, ali nije on za repku. Noćarenje ga je zakočilo u razvoju. Mamić bi ga htio prodati, to razumijem, ali zašto bi naši zbog toga patili. Modrić, Kovačić, Olić, da dalje ne nabrajam, za njega su 'vanzemaljci' čak kad su i istrošeni.

Golovi Hrvatske