VELIKA ŠTETA

Stigle su nove informacije o problemu koji je zabrinuo sve u Maksimiru te koji je Dinamu iz blagajne izbio milijune eura

20.07.2022 u 20:09

Bionic
Reading

Stigle su nove informacije vezane uz ozljede Dinamovih stopera Josipa Šutala i Kevina Theophilea-Catherinea koje su zadobili na utakmici drugog pretkola Lige prvaka protiv Škupija na Maksimiru (2:2)

Mladi talent izašao je iz igre u 15. minuti utakmice, a liječnički pregled pokazao je kako je Šutalo zadobio parcijalnu rupturu mišića. Bit će dulja stanka, ali u ovoj lošoj vijesti ima jedna manje lošija. Dinamov 22-godišnjak van terena neće biti šest tjedana nego bi ozljeda trebala biti sanirana za oko četiri tjedna, doznaju Sportske novosti.

No kao što smo već pisali Šutalu je najvjerojatnije propao transfer u Monzu i to za fantastičnih 15 milijuna eura. Teško da će sada Talijani otvoriti blagajnu za igrača koji je ozlijeđen.

Na utakmici Šutala je zamijenio Theophile-Catherine koji je isto nadrapao. Ima istegnuće zadnje lože, njegova ozljeda je ipak lakše prirode, ali više će se znati za par dana.

Sigurno neće biti spreman za vikend i prvenstvenu utakmicu protiv Slaven Belupa, a teško da će trener Ante Čačić s poluzaliječenim stoperom riskirati i na uzvratnoj utakmici protiv Škupija.

  • +61
Dinamo - Škupi, 2. pretkolo Lige prvaka, 2022/23. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL