ruši hrvatski rekord?

Stigla ponuda za Ivana Perišića koju će biti jako teško odbiti!

24.05.2017 u 16:14

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskih medija, francuski doprvak PSG ponudio je čak 55 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, što bi bio rekordan transfer nekog našeg nogometaša...

Podsjetimo, iza Perišića i Intera sezona je za zaborav u kojoj će završiti na osmom mjestu Serie A, a čini se da je nezadovoljna uprava kluba spremna rasprodati trenutnu momčad. Upravo je Ivan jedan od onih o čijem se odlasku mnogo govori, jer crno-plavi na njemu bi mogli zaista mnogo zaraditi, što bi im omogućilo željena pojačanja u svlačionici.

Prema tvrdnjama talijanskih medija ove srijede, za 28-godišnjeg krilnog napadača PSG je već ponudio 55 milijuna eura i sada je na Interu da odluči hoće li ga pustiti ili će tražiti još više novaca.

Bio bi to sjajan posao za klub sa San Sira, jer ga je prije dvije godine doveo iz Wolfsburga za 19 milijuna eura, a bio bi to i daleko najveći transfer nekog hrvatskog nogometaša u povijesti.

Ipak, Perišić ne mora žuriti s odlukom, jer vjeruje se da ga silno želi i Mourinhov Manchester United te je spreman platiti sličnu odštetu.

U svakom slučaju, odlazak Ivana iz Intera ovog ljeta morao bi se dogoditi...