POVRATAK OTPISANOG

Stigao spasitelj: Scoria opet na Kantridi

07.11.2010 u 18:19

Bionic
Reading

Nenad Gračan je očekivano dobio otkaz, a želje navijača su se samo dan kasnije i ostvarile: upravak Rijeke na kormilo momčadi vratila je Elvisa Scoriju

Nakon što je Nenad Gračan dobio otkaz momčad Rijeke od nedjelje vodi Elvis Scoria koji je dogovorio suradnju na godinu i pol. Scoria je kao trener došao na Kantridu 2004. godine te iste sezone osvojio kup s Rijekom nakon 26 godina, no već slijedeće sezone napustio je klupu nakon domaćeg poraza od Dinama 0:1, trećeg u nizu u prvenstvu. Pet godina kasnije Scoria se vratio na Kantridu.

Rijeka je u sezonu krenula sa 16 osvojenih bodova u prvih šest kola što joj je donijelo prvo mjesto na ljestvici, no u posljednjih osam utakmica momčad s Kantride osvojila je samo pet bodova te je trenutačno na šestom mjestu.

'Teško je doći na pola sezone, ali trenerski posao je takav da se ne može ništa predvidjeti. Pokušat ćemo napraviti dobar rezultat', izjavio je Scoria najavivši i dolazak novih igrača.

Službeno predstavljanje novog trenera zakazano je za ponedjeljak ujutro, a prvi će trening s momčadi odraditi već poslijepodne u Varaždinu, gdje u utorak protiv istoimenog domaćina ‘bijeli’ igraju prvi susret četvrtfinala hrvatskog Kupa.