nije korektno

Srpskom igraču ovo je sigurno teško palo; trener Zinedine Zidane ga hvali, ali istovremeno mu radi iza leđa

13.02.2020 u 11:57

Bionic
Reading

Mladi srpski nogometaš i napadač madridskog Reala, Luka Jović, koji se prošlog ljeta za 60 milijuna eura preselio iz Eintrachta na Santiago Bernabeu, nikako da dočeka pravu priliku u dresu 'kraljevskog kluba'. Prema pisanju španjolskih medija, možda je neće ni dočekati

22-godišnji Luka Jović u dvoboju protiv Osasune, nakon što je u igru ušao u 88. minuti, u sudačkoj nadoknadi zabio je svoj drugi prvenstveni gol za madridski Real. Međutim čini se da mu ni taj pogodak neće baš biti od velikog značenja, jer iako ga je trener Zinedine Zidane u nekoliko navrata javno pohvalio, navodno je sastavio listu s pet imena napadača, a koji bi u ljetnom prijelaznom roku trebali doći u Madrid.

Naravno, prvo ime je svakako Kylian Mbappe, ali njega se tretira kao 'sigurno pojačanje', dok bi s liste preostale petorice, a to su Erling Raut Haaland (Borussia Dortmund), Lautaro Martinez (Inter Milano), Moise Kean (Everton), Alexander Isak (Real Sociedad) i Patrick Cutrone (Wolverhampton), trebao doći barem jedan.

'Karim Benzema neće trajati vječno, a iako je Luka Jović već tu, nova 'devetka' je potrebna da bi se borila za mjesto sa srpskim napadačem. Ova lista je vrlo aktualna na stadionu Santiago Bernabeu', kao ekskluzivnu informaciju javlja španjolski Defensa Central.

Podsjetimo, Luka Jović bio je hit napadač u Eintrachtu iz Frankfurta, zajedno s našim Antom Rebićem. A kada je stigao u Real, počeli su pehovi. Prvo je imao problema s ozljedom kuka, zatim je problem bila mala minutaža. Istina, u listopadu je protiv Leganesa zabio svoj prvijenac, ali onda su mu poništena dva gola uz pomoć VAR-a.

Nakon toga stigla je nova ozljeda, ali uspio se oporaviti i baš sada, kad je zabio drugi gol, a trener Zidane ga pohvalio - evo ove liste igrača koji bi ga mogli izgurati s napadačke pozicije.

  • +6
La liga, Osasuna - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: VILLAR LOPEZ