KAO DA IH JE BILO 19...

Srpski mediji složni: Sramota, dotakli smo dno; evo što sve kažu utučeni izbornik i igrači 'orlova'

08.06.2019 u 09:26

Bionic
Reading

U Srbiji je zavladalo veliko razočaranje nakon jednog od najtežih poraza njihove nogometne reprezentacije koji se dogodio u Ukrajini (5:0) u sklopu kvalifikacija za Euro

Riječ koja se najviše spominje u srpskim medijima je – sramota. Prema pisanju njihovih novinara reprezentacija im je dotakla dno što je na nekinačin istina, jer su 'orlovi' trenutačno zadnji u svojoj skupini.

'Jednostavno nije funkcioniralo i žao mi je što smo u ovoj situaciji, ali život ide dalje. Preuzimam odgovornost zbog rezultata i taktike. Igračima je sada najvažniji mir i da se psihički što bolje pripremimo, jer moramo pobijediti u ponedjeljak. U Lavovu je kompletna momčad podbacila', rekao je izbornik Mladen Krstajić.

Igrači srpske reprezentacije su teško pronalazili riječi za ono što im se dogodilo.

'Jako tužan trenutak, od početka utakmice stalno smo kasnili. Napravili smo da izgledaju moćnije nego što jesu. Ne znam kako bih opisao što se događalo na terenu, stalno smo kasnili, više su trčali od nas, više se zalagali, bolje su stajali, mi smo stalno bili negde između. Sram nas je, moramo napraviti analizu', poručio je Dušan Tadić.

  • +3
SP u nogometu, skupina E: Brazil - Srbija Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

‘Apsolutno su zaslužili da nas pobjede sa 5:0, dobro je što se tako završilo, moglo je biti i gore. Kao da ih je bilo 19 na terenu, a nas devet. Totalna nemoć, ispraznili smo se, samo smo ušli u još veću agoniju, a za dva dana nas čeka Litva pred praznim tribinama', govorio je kapetan Aleksandar Kolarov.