BITI ILI NE BITI

Srpski izbornik Dragan Stojković pričao o 'rupama' i priznao: Znali smo da će tako biti!

  • D. S. / Hina
  • Zadnja izmjena 01.12.2022 15:57
  • Objavljeno 01.12.2022 u 15:57
Bionic
Reading

Srpski izbornik Dragan Stojković nada se da će pronaći rupe u švicarskoj obrani, kao u njihovom poznatom siru, kada se sastanu u posljednjoj utakmici skupine G Svjetskog prvenstva u petak

Srbija ima dva boda zaostatka za drugoplasiranom Švicarskom i mora pobijediti kako bi imala ikakvu nadu za prolaz u osminu finala, dok bi Švicarcima trebao samo remi ako Kamerun ne pobijedi Brazil.

Upitan bi li se Srbija suprotstavila švicarskoj strani koja otkucava preciznošću svojih poznatih satova, Stojković je u četvrtak rekao da bi ih radije usporedio sa švicarskim sirom i iskoristio 'rupe'.

'Stvarno bismo voljeli razgovarati o njihovom siru i pronaći njihove slabe točke ili rupe, kako bismo postigli rezultat kojem težimo', rekao je Stojković novinarima uoči utakmice u petak na Stadionu 974 u Dohi.

'Znali smo nakon ždrijeba da je Brazil potpuno drugačija dimenzija i da ćemo se boriti za drugo mjesto s Kamerunom i Švicarskom. Ove prognoze su nas dovele do ove točke. Znali smo, također, da će utakmica sa Švicarskom biti od velike važnosti kao posljednja u skupini, a to je ono što nas sada čeka. Svjedočili smo puno iznenađenja na ovom Svjetskom prvenstvu', kazao je Piksi.

  • +15
SP Katar: Kamerun - Srbija Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal