SRPSKI MEDIJI:

'Srbija je prvak svega, Hrvati to nisu mogli gledati!'

09.08.2015 u 08:37

Bionic
Reading

Nakon impresivnog osvajanja zlata na SP-u u Kazanju, srpski mediji puni su superlativa na račun svoje reprezentacije, a također naglašavaju kako HRT nije prenosio proglašenje pobjednika...

'Srbija je prvak svega!', veliki je naslov Monda u kojem pišu o dominaciji vaterpolske reprezentacije koja je nakon Svjetskog kupa osvojila i Svjetsko prvenstvo ove godine te će biti i prvi favorit na domaćem EP-u sljedeće godine, kao i na Igrama u Riju.

Mediji poput Kurira natjecali su se u tome kako opisati uvjerljivu pobjedu 11:4 nad Hrvatskom pa su tako došli do konstrukcije 'utapanju Barakuda' i 'tsunamija u bazenu' te naglašavaju da se naš izbornik Tucak križao dok je gledao što se događa njegovim reprezentativcima.

Srpski mediji također masovno pišu o tome kako HRT nije prenosio dodjelu medalja i citiraju riječi Miće Dušanovića 'najbolje je da to snimimo'.

'Hrvatska javnost ostala je uskraćena za prijenos dodjele medalja na kojoj je reprezentacija osvojila drugo mjesto. Nije bilo ni emitirano 'Bože pravde' uoči utakmice,' piše Mondo, a uvijek histerični portal Kurira ovaj je slučaj opisao kao 'dno dna' te upotrijebio i svoju omiljenu konstrukciju 'bruka i sramota'.