SUMNJAJU DA NAMJEŠTA

Srbija: Hrvat izbačen iz momčadi zbog 'čudnih golova'

05.05.2014 u 22:10

Bionic
Reading

Hrvatski vratar Marko Šimić koji već godinama brani u Srbiji našao se na udaru kritika zbog olako primljenih golova, a zbog sumnje u namještanje sankcionirao ga je i klub

Predsjednik FK Novi Pazar Nedžad Dragolovčanin odlučio je udaljiti Marka Šimića iz ekipe i on neće konkurirati za utakmicu protiv Čukaričkog.

U izjavi čelni čovek plavih je odluku ovako obrazložio:

'Razlog je loša serija obrana Šimića na već nekoliko utakmica, meni osobno dosta sumnjiva, iako ne želim griješiti dušu jer nemam valjane dokaze. Nevjerojatno je da golman takvih kvaliteta prije samo nekoliko kola briljira, zbog čega je bio i novčano nagrađen, da bi onda uslijedio nevjerojatan pad forme i golovi koji su nas vjerojatno koštali izlaska u Europu,' prenosi dnevno.rs riječi predsjednika koji nastavlja:


'Da pojasnim, on nije suspendiran, već trenutno udaljen iz ekipe, što ne znači da možda već protiv Radničkog neće biti u konkurenciji. Kao predsjednik preuzimam punu odgovornost za ovakvu odluku, nisam je donio ni na čiji nagovor, niti pritisak, već isključivo u cilju da u izuzetno važnoj utakmici za nas u subotu zbijemo redove i opovrgnemo svaku eventualnu sumnju kod naših vjernih navijača i upišemo pobjedu. Također, jednom za sva vremena moramo stati na put sudačkim nepravdama, jer je otimačina u režiji arbitara nastavljena i u Subotici gdje smo drastično oštećeni. Posebno kod trećeg gola kome je prethodilo očigledno zaleđe. Obećajem da ćemo se boriti svim dozvoljenim sredstvima kako bi zaštitili klub,' završava Dragolovčanin izjavu putem Twitter profila svoga kluba.