AKO SU NJEGOVE....

Sramotne izjave zbog kojih je zaslužio najrigorozniju kaznu!

14.02.2016 u 16:17

Bionic
Reading

Jedan od najbogatijih klubova na svijetu, francuski PSG očito je odlučio uvesti reda među svoje zvijezde, pa je suspendirao Sergea Auriera, nakon niza prostačkih uvreda koje je uputio treneru i suigračima. Naravno, takav njegov postupak je neshvatljiv

Desni bek PSŽ-a, inače i reprezentativac Obale Bjelokosti, Serge Aurier očito je imao 'kratkotrajnu blokadu', jer što je sve izgovorio o suigračima, teško je shvatljivo. Naravno, u klubu su rekli da će provjeriti istinitost zapisa, ali zasad mu ostaje suspenzija. 

Naime, na pitanja navijača na društvenim mrežama, uvredama je zasuo i trenera i suigrače pa je o Blancu rekao da je 'nakaza', aludirao je čak i da je homoseksualac, a na pitanje je li u vezi s Ibrahimovićem, odgovorio je: 'On prima sve.'

'Blanc je pi*ka, koja miluje Ibru po mu**ima', navodne su Aurierove riječi.

Vrijeđao je i druge suigrače poput Van der Wiela, talijanskog vratara Sirigua je 'prekrižio' jer ga je s gola potisnuo Kevin Trapp.

U nedjelju mu je rečeno da ne dolazi na trening, a klub je pozvao njegova menadžera na razgovor jer nije potvrđena autentičnost tih izjava.

O mogućim sankcijama zasad se samo nagađa, od novčane kazne do potpunog izbacivanja iz kluba.