ODLUAK MORA BITI BRZA

Spursi u srahu: Redknapp razmišlja o reprezentaciji?

10.02.2012 u 20:16

Bionic
Reading

Sve veću nervozu u Tottenhamu izaziva licitiranje s imenom Harryja Redknappa na poziciji novog izbornika engleske nogometne reprezentacije

Upitan konkretno u petak nakon poslijepodnevnog treninga sa svojim igračima smatra li treniranje engleske reprezentacije najuzbudljivijim trenerskim izazovom, Redknapp je priznao:

'Je li najuzbudljiviji? Mora da jest! No, također je i prokleto težak. Nitko nema čarobni štapić. Imate čitav niz sjajnih menadžera koji su propali na tom mjestu, poput Kevina Keegana. Ušao je u taj posao pun nade i samopouzdanja, a završio je krajnje razočaran. Posao jest privlačan ali je nemjerljivo težak. Tko god ga preuzme, imat će pune ruke problema', rekao je trener Luke Modrića i Nike Kranjčara priznavši također da bi ozbiljno razmotrio ponudu kada bi ona došla:

'Ne bi bilo lako napustiti Tottenham, jer u klubu sam vrlo sretan. Ipak, dođe li prilika za preuzimanje rerezentacije, morat ću dobro razmisliti'.

Engleski nogometni savez (FA) zasad Redknappu nije poslao službenu ponudu. Nije to smetalo vodećim ljudima kluba s White Hart Lanea koji su svejedno reagirali predosjetivši što će im se dogoditi.

'Gospodin Redknapp mora vrlo brzo odlučiti što će biti njegov izbor: da li Tottenham ili reprezentacija. Premda, sigurni smo da nije jedini kandidat za preuzimanje nacionalne momčadi', rekao je Tottenhamov direktor Keith Mills

Nakon duge i iscrpljujuće bitke s FA-om glede kažnjavanja kapetana Johna Terryja, talijanski trener Fabio Capello u četvrtak je konačno podnio ostavku na izborničko mjesto. Privremeno je na njega FA postavio dosadašnjeg Capellova pomoćnika te izbornika U21-reprezentacije Stuarta Pearcea.