DOGOVOR GODINE

Sprema se senzacionalna trampa Reala i Juventusa?!

07.07.2014 u 12:53

Bionic
Reading

Sjajne igre Angela di Marije (26) za argentinsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Brazilu uvjerile su čelnike Juventusa da ga u ljetnom prijelaznom roku pokušaju dovesti u svoje redove. Za njega su spremni dati jednog od najtraženijih igrača Europe

Juventusov trener Antonio Conte navodno je veliki obožavatelj argentinskog krilnog igrača Real Madrida kojeg je već ranije bezuspješno pokušavao dovesti.

Navodno je Juventus za dovođenje Di Marije spreman ponuditi francuskog 21-godišnjeg veznjaka Paula Pogbu koji je ugovorno vezan do 2016. godine. Ovog su proljeća čelnici Juventusa pokušali produžiti njegov ugovor za još nekoliko godina, ali pregovori su propali. Od prije je poznat interes Real Madrida za mladog Francuza, koji je odlično odradio i Svjetsko prvenstvo, pa se ova trampa čini poprilično mogućom.

Juventus je zainteresiran za pojačavanje svoje momčadi Realovim Alvarom Moratom i Barceloninim Alexisom Sanchezom, iako je ovaj potonji već jednom nogom u Arsenalu. No, prije svega, piše L'Equipe, Juveov je prioritet Di Maria.


'Kraljevski klub' pokušat će tijekom prijelaznog roka dovesti pojačanja u veznoj liniji, Tonija Kroosa i Jamesa Rodrigueza, iako se čini ipak vjerojatnijim da će spomenuti igrači i sljedeće sezone igrati za svoje aktualne klubove, Bayern i Monaco. No, ukoliko žele dovesti Rodrigueza, morat će mu osloboditi mjesto u sredini, pa time odlazak Di Marije postaje nužnost.