TO BI BIO PRAVI POSAO

Sprema se jedan od najvećih Rijekinih transfera; milijuni idu prema Rujevici

05.01.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Na Rujevici je opet radno i prometno, a dogodili su se i prvi transferi koji sigurno neće biti jedini u Rijeci u siječanskom prijelaznom roku

Stalno se pisalo o mogućim odlascima, a evo malo i dobrih vijesti za navijače aktualnog hrvatskog prvaka. Domagoj Pavičić i u nastavku sezone nosit će dres Rijeke. Naime, Pavičić, koji je u rujnu prošle sezone stigao na posudbu iz Dinama, potpisao je ugovor na četiri i pol godine.

'Drago mi je što ostajem u Rijeci. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti pred nastavak sezone, te da će Rijeka i dalje ostvarivati odlične rezultate na radost svih navijača,' rekao je Pavičić.

Ovaj veznjak bio je dio razmjene s Dinamom u kojoj je prema Maksimiru otišao napadač Mario Gavranović.

'Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama. Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićevog ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića. Mariju se zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke', otkrio je sportski direktor Rijeke Srećko Juričić.

>> Neće u Rijeku, ali neće ni u Tursku; Dudu je 'prelomio', evo gdje nastavlja karijeru

  • +6
Filip Bradarić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Blizu potpisa za Legiju je Marko Vešović za što bi Rijeka trebala dobiti oko pola milijuna eura. Dakle, dva igrača napustila su svlačionicu, a zarada nije baš nešto.

No ako su istinita pisanja calciomercata pravi posao i lova Rijeku očekuje prodajom Filipa Bradarića (25). Veznjak je na meti Fiorentine, a kao odšteta spominje se lijep iznos. Naime, s Rujevice traže pet milijuna eura  ili u našoj valuti oko 37 milijuna kuna te 20 posto od sljedećeg transfera, a talijanski prvoligaš nudi samo tih pet milijuna eura. I jedna i druga opcija bi donijele financijski mir u Rijeci, no momčad bi bila jako oslabljena za drugi dio sezone.

Još ako odu Josip Mišić i Josip Elez...