DERBI NA PARKU MLADEŽI

Splitovci poručili: Ako ne za nas, neka navijaju protiv Dinama

17.10.2013 u 13:50

Bionic
Reading

RNK Split i Dinamo u Parku Mladeži subotu (19.00, Arenasport3) odigrat će derbi 13.kola MaxTv Prve lige. 'Crveni' se nakon negativne serije na svom stadionu upravo protiv vodeće momčadi lige nadaju uspjehu

'Mi ove godine kod kuće ne igramo kako treba. Nismo dobili niti Istru, niti Zadar, pa je možda ovo prilika da se iskupimo i 'klepimo' Dinamo. Liga je ove godine stvarno teška i dobra i utakmice su neizvjesne. Takva će biti i ova utakmica, jer ni Dinamo koji je najkvalitetnija momčad lige, ne može se nadati da će uvijek upisati sigurno bodove. Mi se nadamo većoj podršci navijača. To je dan kad svi Splićani navijaju za nas, ako ne za nas onda protiv Dinama. Pa i tu tražimo svoju šansu', poručio je napadač Splita Aljoša Vojnović te naglasio:

'Mislim da smo u zadnjih sedam-osam mjeseci uglavnom uvijek bolje igrali te utakmice protiv momčadi iz gornjeg dijela tablice, te derbije. Ne treba se bojati, treba dati sve od sebe i uvjeren sam da možemo izvući pozitivan rezultat', naglasio je Vojnović te se osvrnuo na momčad Dinama.

'Kod Dinama možeš izdvojiti bilo koga. Opasni su i stoperi iz prekida, pa i napadači. Mislim da je Soudani ipak najveća prijetnja, živ je, jak je na lopti, dobar je na završnici i stvarno te može na razne načine dobiti', zaključio je napadač Splita.