GOST U SPORTU NEDJELJOM

Ilija Lončarević prozvao HNS: Zašto je Marko Livaja otišao s tog okupljanja?

18.09.2023 u 11:14

Bionic
Reading

Krenula je i 18. sezona emisije Sport nedjeljom, koja se može pratiti i na programu MAXSporta (MAXtv). Voditelj Ante Breko ugostio je ugledne goste, nogometne trenere Iliju Lončarevića, potom i Fabijana Komljenovića, dok je o košarci govorio Aleksandar Petrović

Tema je bilo pregršt, a izdvajamo raspravu o pojavi zastave s ustaškim simbolima na Rujevici, nakon čega se postavlja pitanje je li reprezentacija sabotirana. Razgovaralo se i o sudbini Dinama, može li Hajduk do naslova...

Bivši košarkaški izbornik Aleksandar Petrović komentirao je stanje 'pod obručima', a prostora su dobili i manji sportovi, odnosno Križevački polumaraton, te uspjeh hrvatski parastolnotenisača na europskom prvenstvu.

Cijelu emisiju možete pogledati OVDJE, a mi smo izdvojili komentar Ilije Lončarevića na temu Marka Livaje, odnosno njegove odluke da se nakon lipanjskih provokacija na Rujevici (privremeno) povuče iz reprezentacije.

'Razgovori koji su sada krenuli oko Livaje, odnosno nereda koji se radi oko njega, postavlja drugo pitanje. Zašto to nije riješeno već tada u Rijeci i zašto je Livaja otišao s tog okupljanja. Otišao je zato što mu u tom trenutku nitko iz reprezentacije nije priskočio u pomoć. Ja se pitam, zašto tada to nije definitivno riješeno', zaključio je legendarni 'brk' hrvatskog nogometa.

Ali i nastavio na temu najnovijeg događanja na Rujevici.

'Ovo je napad na državu, ne samo na nogomet. Pustimo mi to što ćemo sada igrati na praznom stadionu. Ovo je problem vlasti, koja dopušta da se na nas baca krimen nekakvog ustaštva. Daje imena za sve. Pa recite i ime čovjeka koji je napao Marka Livaju i koji nam je napravio, uvjetno rečeno, nered u reprezentaciji'.

Izvor: tportal.hr / Autor: Sport nedjeljom