'LIPO DOČEKAJTE SLAVENA'

Splićanin Miro apsolutni je hit na srpskim portalima!

22.10.2014 u 14:00

Bionic
Reading

Splićanin Miro koji je na portalu B92 komentirao događaje nakon utakmice Srbije i Albanije te pokupio simpatije srpskih medija, opet je privukao veliku pozornost

Ovaj put Miro je pozvao srpske navijače, prije svega navijače Partizana, da prijateljski dočekaju njegovog sugrađanina Slavena Bilića, trenera Bešiktaša.

Bivši hrvatski reprezentativac te izbornik Hrvatske u četvrtak će sa svojom momčadi gostovati kod Partizana u sklopu Uefine Europske lige.

'Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd', napisao je Miro na vijesti o Biliću, a koji se pak uplašio 'neprijateljskog okruženja koje bi moglo dočekati Turke u Humskoj', piše portal B92

Ovaj je Splićanin nakon prekida utakmice Srbija – Albanija očitao lekciju Albancima zbog nezapamćene provokacije puštanjem bespilotne letjelice drona sa zastavom tzv. Velike Albanije iznad stadiona u Humskoj.