Udružili se Reebok i Red Bull

Spektakularni sportski događaj: Pješice preko Alpa do Monaka!

25.10.2012 u 13:36

Bionic
Reading

Reebok i Red Bull udružili su svoje snage u jednoj od najtežih utrka na svijetu - Red Bull X-Alpe

Kako bi promijenili percepciju hodanja kao sporta i podigli svijest o šetnji kao uzbudljivom i učinkovitom obliku fitnesa, Reebok će u nadolazećoj kolekciji za 2013. lansirati novu liniju obuće i odjeće.

Dizajnirana na način da bude funkcionalna, moderna, ali i da savršeno pristaje svim fitnes-entuzijastima, odjeća iz ove nove kolekcije hodanje će pretvoriti u interesantan oblik vježbanja koji će pomoći ljudima da ostanu u formi.

Preko Alpa do Monaka

Spektakularni sportski događaj Red Bull X-Alps 2013 održava se šestu godinu zaredom, a zanimljivost je ta da 30 vrhunskih sportaša mora hodati punih 900 kilometara bez prestanka od Salzburga preko Alpa pa sve do Monaka, a jedini vid odmora je mogućnost korištenja paraglidera u nekim etapama.

Njihov svaki korak praćen je pomoću specijalne tehnologije, a preko službene internetske stranice X-Alps gledaju ga milijuni diljem svijeta. Red Bull X-Alps jedna je od najtežih utrka na svijetu. Za svakog sportaša obuća je najvažniji dio opreme, a posebno na ovom natjecanju kada prolaze velike udaljenosti, pa im obuća mora biti itekako udobna. Stoga je upravo Reebok idealno rješenje za sve!