prepuna šalata

Spektakl u režiji 'boysa'; Futsal Dinamo i Panathinaikos ispunili srca navijača

09.09.2018 u 23:05

Bionic
Reading

Bila je to još jedna predivna večer na sportskoj Šalati. Natiskani navijači zagrebačkog kluba, a kojima su se pridružili i njihovi prijatelji iz skupine Gate 13, odnosno navijači 'zelenih' iz Atene, podsjetili su na neka romantičnija sportska vremena

Jubilarna, peta Šalata, na kojoj se održava prmocoija Futsal Dinama uoči nove sezone, i ovog je puta ispunila sva očekivanja.

'Modrima' se ovog puta pridružila futsal ekipa Panathinaikosa, što je u stvari bio vrhunac velikog 'dinamovskog' vikenda.

  • +17
Mali nogomet, MNK Futsal Dinamo - Panathinaikos Futsal Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

U subotu je na zagrebačkom Dolcu predstavljeno veliko pojačanje Dinama - Jakov Grcić, a već u nedjelju brojni su ga navijači mogli vidjeti na djelu.

No, prije nego je dvoboj s Grcima krenuo, odana je počast, uz minutu šutnje, za Matu Čuljka, Matiju Capara i Oskara Kadrnku, bivše igrače kluba koji su prerano preminuli.

Utakmica je ponudila puno uzbuđenja, a iako je rezultat bio potpuno u drugom planu, valja istaknuti da je Dinamo slavio s 4:3.

Podršku cijelom ovom projektu došli su pružiti i brojni sportski uglednici pa su se tako na Šalati mogli vidjeti i bivši nogometaši Dinama i Panathinaikosa Silvio Marić i Igor Bišćan, a došli su i Jerko Leko, Nikola Pokrivač...

Nažalost, zbog bolesti sa spektakla je izostao i veliki Velimir Zajec, koji je također nosio dres oba kluba, no on se navijačima posebnom prukom obrato prije utakmice.