USPJEH 100 POSTO!

Spasonosno rješenje za reprezentaciju legendarnog Špace

17.09.2015 u 20:06

Bionic
Reading

Četiri dana uoči očekivanog izbora novog trenera hrvatske nogometne reprezentacije svoj je prijedlog ponudio legendarni trener Hajduka Stanko Poklepović

Hrvatska nogometna javnost s nestrpljenjem iščekuje sjednicu Izvršnog odbora HNS-a na kojoj se očekuje izbor novog trenera reprezentacije koji će imati na papiru jednostavan zadatak - ukloniti psihozu iz neupitno moćne momčadi i odvesti ju preko Bugarske i Malte na Euro u Francuskoj idućega ljeta.

Jedan od najiskusnijih trenera u državi Stanko Poklepović putem Slobodne Dalmacije ponudio je Mamiću i ostalim članovima IO-a svoje rješenje:

'Da su pametni uzeli bi mene i Ćiru za ova dva mjeseca! Mi bismo se lakodogovorili, Ćiro Blažević bi se bavio psihologijom, a ja taktikom! Vjerujte mi, to bi bila kombinacija svih kombinacija, Ćiro Blažević i ja! Garantiram da bismo Hrvatsku odveli na Europsko prvenstvo. A kad izborimo plasman, nakon dva mjeseca neka nađu mlađe, za voditi dalje,' tvrdi popularni Špaco koji je od imena koja su u opticaju izdvojio Zorana Vulića kao najsretnije rješenje.

ORIGINALAN ČLANAK PROČITAJTE OVDJE